Az online konferencia menete

A HR Maraton egy 3 napos, folyamatos online előadássorozat. Az előadások professzionálisan felvett videós anyagok formájában lesznek közzé téve, minden nap végén pedig, lesz egy ÉLŐ kerekasztal beszélgetés az adott napon előadó szakemberek részvételével. A kerekasztal beszélgetés során, a nézőknek lesz lehetőségük feltenni felmerülő kérdéseiket online formában, így részesei lehetne a beszélgetésnek.

Jegyvásárlást követően, a megrendelő, előre megadott e-mail címére kapni fog egy részletes tájékoztatást a közvetítésről. A válaszlevél fogja tartalmazni a linket, melyen be tud csatlakozni minden jegyvásárló a közvetítésbe.

Élő adás és visszanézés

A közvetítés hivatalos dátuma: 2020.november 24-25-26.

 

A weblapunkon feltüntetett jegyárak tartalmazzák a visszanézés lehetőségét 2020. november 27-től december 18-ig, így azoknak a résztvevőknek, akik nem tudják az egész napos közvetítéseket maradéktalanul végig nézni, lesz alkalmuk később megtekinteni minden közzétett előadást.

Képezze magát velünk!

Hatékonyságnövelés - kihívások kezelése - vezetővé válás

Csupa izgalmas téma, mely napjaink és a jövő HR szakembereit egyaránt izgalomban tartja. Csatlakozzon hozzánk, vegyen részt kényelmesen, otthonából a 3 napos előadássorozaton!