A HR Maraton online HR konferencia a Beck & Partners Kft. és HR Portál szervezésében jött létre. Cégünk évek óta rendez díjmentes HR Reggeliket HR szakemberek számára, ahol változatos szakmai témákról hallhatnak a résztvevők. A visszajelzések alapján felmerült az igény egy olyan rendezvénysorozatra, ahol a HR Reggeliknél részletesebben van lehetőség elmélyülni egy-egy témában és tanulni az előadóktól.

Folyamatos igényfelmérés és a témajavaslatok feldolgozása alapján jött létre a HR Maraton.

Célunk, hogy a HR szakembereket érintő nehézségekhez tudjunk valós segítséget nyújtani egy jó hangulatú, professzionális rendezvénysorozat keretein belül. A változatos témákhoz szakértő előadókat kértünk fel, akik tudásuk legjavát adják át az érdeklődőknek.

A fejvadászatban eltöltött 20 év tapasztalata, a több mint 30 HR Reggeli és a 400 elégedett résztvevő garancia arra, hogy rendezvénysorozatunk magas minőséget, valódi értéket képvisel.

Az élet minden területén a folyamatos tanulásban hiszek. Ahhoz, hogy a körülöttünk már-már felfoghatatlan sebességgel változó világgal lépést tudjunk tartani, elkerülhetetlen, hogy folyamatosan képezzük magunkat. A HR egy ezerfelé szerteágazó terület, és bár már 20 éve dolgozom ezen a piacon, még számomra is számos újdonságot, ismeretlen területet rejt.

Felelősségteljes szakemberekként azonban igyekeznünk kell a lehető legjobban teljesíteni az összes terepen. Rendezvénysorozatunkkal a célunk, hogy olyan tudást adjunk át a résztvevőknek, amit munkájuk során maximálisan kamatoztatni tudnak. Jómagam a Beck & Partners Kft-től megszokott minőséget ígérhetem Önöknek.

Beck Zsolt
Beck & Partners Kft.
Ügyvezető