Kovács Bálint

Kovács Bálint

Kovács Bálint

Bemutatkozás
Kovács Bálint – designer és felhasználói élmény tervező, a Skillnaut e-learning rendszer alapítója

Miért van az, hogy az érettségi találkozónkon senki sem tudta felidézni, milyen Ady verseket elemeztünk 3. osztályban?

Egy kivétel azért volt, mégpedig a Héja-nász az avaron.  Tari Tibi ugyanis – a felkészületlenségéből fakadó zavarában – feleléskor átnevezte a verset Lédával az avaron címre. Ennek kettős következménye lett. Egyrészt megdöbbentően heves reakciókat váltott ki Fenyvesi tanárnőből. Másrészt az eredeti verscímre azóta is valamennyien emlékszünk.

Kovács Bálint vagyok, designer és felhasználói élmény tervező, a skillnaut e-learning rendszer alapítója. Több mint 20 év nemzetközi márkákon szerzett marketing és szoftver tervezési tapasztalattal rendelkezem.  Előadásomban arra hozok példákat, hogy az említett területeken jól működő motivációs mechanizmusokat miként hasznosíthatjuk a szervezetfejlesztésben.  Bemutatom, hogy milyen egyszerű megoldásokkal formálhatjuk élménnyé a vállalati beillesztési programunk és általános képzéseinket.

Mert a megtanultak élménnyé formálása, azok könnyű felidézésének eszköztára nem csak Tari Tibi privilégiuma!

 

ONBOARDING – ÉLMÉNY ÉS INSPIRÁCIÓ

Tematika

  • A hatékony onboarding folyamat lépései
  • Az onboarding program elemei: tudás, képesség, szocializáció
  • Mitől válik élménnyé? – A gamification nem játék.
  • Hogyan tervezzünk onboarding programot?

Előadás összefoglalója
Egy új kolléga bevezetése a szervezetbe hagyományos módon is kihívást jelentő feladat. Azonban semmi sem lehetetlen! Az újonnan felvett személy számára érdemes kialakítani egy olyan rendszert, ahol stressz nélkül ismerheti meg új munkakörét. Fontos, hogy az új kolléga elegendő információt kapjon és valaki támogassa az onboarding során. Minél jobban alkalmazkodik az új alkalmazott a munkahelyéhez, annál hatékonyabban látja el a jövőbeni feladatait.