Varga Bonifác Péter

Varga Bonifác Péter

Varga Bonifác Péter

Bemutatkozás

Varga Bonifác Péter – Z-generációs fiatal, magyar-kínai tolmács, nemzetközi karate bajnok, egyetemi hallgató

Már idejekorán, 15 évesen megkezdte tudatos önfejlesztését. A felgyorsult változást, ami jelen pillanat is zajlik az egész világon, Bonifác Kínában töltött másfél éve alatt minden nap tapasztalhatta. A fiatalok egyre több digitális eszközt és megoldást használnak, Bonifác többek közt így tanult meg filmet vágni, és így fejlesztette kínai nyelvtudását is. Bármilyen készséget el szeretne sajátítani elsősorban a YouTube-hoz fordul segítségül.

Tisztában van azzal, hogy a Z-generációs fiatalok gyors, dinamikus életmódját, szokásait kihivás lesz integrálni a vállalatokba. Hisz abban, hogy ennek a helyzetnek a feloldása ugyanakkor egy újfajta energiát és hatékonyságot vihet a szervezetekbe.

 

VÁGTATÓ DIGITÁLIS GENERÁCIÓ
(Varga István és Varga Bonifác közös előadása)

Tematika

  • Ki is valójában a Z-generáció?
  • Márkák bűvöletében
  • UX – Az élmény mindent visz
  • Milyen az élménymunkahely?
  • Hogyan tudjuk a Z-generációt integrálni a munka világába?
  • Tanácsok HR vezetők számára

Előadás összefoglalója
„Hiszek abban, hogy a Z generáció lesz a korszakváltó generáció.”

A mai kamaszok digitális világban való léte már természetes – nekik. Az elmúlt 15 év alatt felnőtt egy új fogyasztói réteg. Ők a ’Z Generáció’, akik már a neten élnek. Okosak, van véleményük, gyorsan döntenek, ők a „digitális mindenevők”. Úgy érzik, alanyi jogon jár nekik a netes lét, a social média és az okostelefon. Aki őket meg tudja szólítani, az a jövőjét építi.

Más gondolkodásúak, más nézőpontjai vannak, komfortosak mind a technológiákban, mind a használatukban – másképpen nyúlnak hozzá. És így választanak munkahelyet is – ami nekik fekszik: nem fogják elfogadni a hagyományos munkamorált, az észszerűtlenségeket, a szervezetlenséget, a lassúságot.

Számukra az élményalapú munka kerül előtérbe; elfogadják, hogy a régi világ emberei másképp dolgoznak, de a saját világukban, saját környezetükben szeretnének a saját tempójukban haladni.

Ők fogják végrehajtani a digitális transzformációt: minél hamarabb át kell nekik adni a „hatalmat”, a vezetést a vállalatokban.