A HR MINI AKADÉMIA rendezvénysorozat a Beck & Partners Kft. és HR Portál szervezésében jött létre. Cégünk évek óta rendez díjmentes HR Reggeliket HR szakemberek számára, ahol változatos szakmai témákról hallhatnak a részvevők. A visszajelzések alapján felmerült az igény egy olyan rendezvényre, ahol a HR Reggelinél mélyebben van lehetőség elmélyülni egy-egy témában, tanulni az előadóktól.
Folyamatos igényfelmérés és a témajavaslatok feldolgozása alapján jött létre a HR MINIAKADÉMIA.
támogatásával

Célunk, hogy a HR szakembereket érintő nehézségekhez tudjunk valós segítséget nyújtani egy jó hangulatú, professzionális rendezvénysorozat keretein belül. A változatos témákhoz szakértő előadókat kértünk fel, akik tudásuk legjavát adják át az érdeklődőknek.

A fejvadászatban eltöltött közel 15 év tapasztalata, több mint 215 elégedett résztvevő, 19 HR Reggeli a garancia arra, hogy rendezvénysorozatunk magas minőséget, valódi értéket képvisel.

Beck Zsolt

Az élet minden területén a folyamatos tanulásban hiszek. Ahhoz, hogy a körülöttünk már-már felfoghatatlan sebességgel változó világgal lépést tudjunk tartani, elkerülhetetlen, hogy folyamatosan képezzük magunkat. A HR egy ezerfelé szerteágazó terület, és bár már 20 éve dolgozom ezen a piacon, még számomra is számos újdonságot, ismeretlen területet rejt. Felelősségteljes szakemberekként azonban igyekeznünk kell a lehető legjobban teljesíteni az összes terepen. Rendezvénysorozatunkkal a célunk, hogy olyan tudást adjunk át a résztvevőknek, amit munkájuk során maximálisan kamatoztatni tudnak. Jómagam a Beck & Partners Kft-től megszokott minőséget ígérhetem Önöknek.

Beck Zsolt

Beck & Partners Kft.

Ügyvezető igazgató

Képezze magát Ön is a HR MINI Akadémia segítségével:

Munkaerő megtartás másképp - Vállalati wellbeing program

2019.09.26. – 10:00 – 16:300
Előadó: Burget Péter

Új lehetőségekkel az employer branding célok és a maximális hatékonyság elérése érdekében.

Hogyan szolgálhatja a vállalati wellbeing program a vállalat sikerét?

Jegyek és részletek

Felmondás és leépítés HR-es szemmel

2019.10.10. – 10:00 – 16:30
Előadó: Dr. Bacsek György

Hogyan kezelje jogszerűen a változásokat, hogy a vállalati reputáció se sérüljön?

Jogi nézőpontok és az outplacement lehetőségei.

Jegyek és részletek

Az EU GDPR hatása a HR-re

2019.10. 16-17. – 10:00 – 16:30
Előadó: Dr. Horváth Katalin
Domokos Márton
Dr. Necz Dániel

Hogy tehetünk eleget maximálisan az EU GDPR szigorú követelményeinek?

Tanácsok, megoldások, új nézőpontok.

Jegyek és részletek

Értesüljön első kézből a legfrissebb előadásainkról, híreinkről! Elküldjük e-mailben az aktualitásokat, hogy semmiről se maradjon le?